Felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Stimați locuitori ai orașului Iargara, pentru mine ca Primar este o deosebită onoare să conduc această localitate minunată, vreau să mulțumesc tuturor Iargarenilor pentru suportul care l-am avut tot anul, pentru aprecierea și susținrea în toate activitățile pe care li-am demarat. Au fost și probleme, și provocări, dar cu ajutorul oamenilor de bună credință, oameni care au dorit să pună mâna la dezvoltarea localității noastre, am reușit să realizăm mai multe lucruri bune, ceea ce nu am reușit în 2020 cu siguranță vom lucra la ele în anul care vine.

În acest ajun de Crăciun, ajunul unui Nou An, vreau tuturor să le  doresc în primul rând sănătate, credință în Dumnezeu, perseverență în ceea ce vă propuneți, să aveți bune intenții și să facem cât mai multe lucruri bune pentru fiecare din noi dar și pentru comunitatea în care locuim.

Vă doresc să aveți un an pașnic, un an de înțelegere indiferent de etnie, indiferent de limba vorbită, indiferent de apartenența politică, vreau cu toții să construim idei și proiecte cu care să ne mândrim.

Vă doresc Sărbători Fericite,

La Mulți Ani!                                                                 

Cu respect,                                                                                        

Consiliul orășenesc Iargara,

Primarul orașului Iargara

Eugeniu MUTAF