Mesajul de Felicitare, cu ocazia Hramului, al Primarului or. Iargara, Eugeniu Mutaf

Stimați locuitori ai or. Iargara !

An de an, la 08 noiembrie, orașul Iargara îmbracă straie de sărbătoare cu prilejul Hramului localității, Sărbătoarea ”Sfântul Dumitru”.

Această zi de sărbătoare sper să aducă pentru fiecare din noi o sursă de bucurie și un îndemn de a fi mai buni, mai toleranți și mai activi la viața orașului nostru.

Noi, toți, împreună, cei de acasă și cei care la moment sunt departe de baștină, reprezentăm imaginea şi pilonii oraşului.  Vă îndemn să fim puternici, să trecem peste toate obstacolele ce apar în calea vieţii, fără a renunţa la speranţa şi credinţa pe care o purtăm fiecare în suflet.

Cu mare bucurie și deosebită plăcere, pot să afirm că orașul Iargara este pentru noi cel mai frumos loc din lume, cu cei mai deosebiți oameni, cu perspective foarte frumoase de dezvoltare și cu multe posibilități pentru un oraș modern și civilizat .

Vă mulțumim tuturor pentru că iubiți acest oraș și Vă implicați în crearea celor mai bune condiții pentru un trai decent și confortabil, aici, la noi acasă, la Iargara!

De asemenea, cu acest prilej, Vă urez tuturor multă sănătate, prosperare şi realizări frumoase. Fie ca această sărbătoare să aducă cele mai frumoase sentimente în casele fiecăruia.

Și chiar dacă multe dintre cele care se cer realizate par imposibile, cred că având în inimi credință curată și rugîndu-ne sincer, Sfântul Dumitru, care ocrotește orașul nostru și Bunul Dumnezeu, ne va ajuta să reușim.

Fie ca în casele dumneavoastră să domnească mereu bunăstarea, pacea, voia bună și optimismul!

La mulţi ani, Iargara!

Cu deosebite considerații,
Primarul or. Iargara

Eugeniu Mutaf