De ziua ta, iubite dascăl!

Ieri , 4 octombrie, a avut loc un concert festiv dedicat cadrelor didactice din orașul Iargara, la care profesorilor le-au fost înmânate flori în semn de recunoștință și înaltă prețuire a activității educaționale.

În acest sens, primarul orașului Iargara, Eugeniu Mutaf, s-a adresat cu un mesaj de mulțumire și recunștință pentru profesori, menționând că aceștia sunt persoanele ce construiesc viitorul și seamănă în fiecare dintre noi întelepciunea, încrederea, cunoștințele ce ne ghidează pe tot parcursul vieții.

“Cu drag ne aducem aminte de prima învățătoare, cu care pășim în lumea cunoștințelor, cu mult respect ne amintim de primul diriginte, împreună cu care am înaintat în viața matură. Fiecare profesor a fost și rămâne un exemplu pentru fiecare dinte noi, de aceea merită toate aprecierile pentru curajul, devotamentul, dedicația, implicarea și dragostea de care au dat dovadă”, a menționat primarul.

La festivitatea consacrată zilei profesorului au participat elevii L.T. „Lucian Blaga”, ansamblul casei de cultură și invitatul special Laurențiu Popescu, artist emerit al poporului.