Mesaj de felicitare de Ziua persoanelor în etate!

            Astăzi întreaga lume marchează Ziua Internațională a Persoanelor în Etate. Această zi, sărbătorită în fiecare an, la 1 octombrie, reamintește cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor.

           Persoanele în vîrstă sînt un adevărat exemplu pentru întreaga societate, atît prin experienţa de viaţă bogată, maturitatea gîndirii şi a luării deciziilor, precum şi o serie de aptitudini şi competenţe care sînt, uneori, pe cale de dispariţie, deşi reprezintă o moştenire culturală semnificativă. 

            În această zi semnificativă pentru persoanele în etate, permiteţi-mi, în numele meu personal, dar şi al Consiliului orășenesc Iargara, să-mi exprim stima şi profunda admiraţie faţă de munca asiduă şi devotamentul, depus pe parcursul anilor, pe tărâmul în care aţi activat, faţă de succesele pe care le-aţi înregistrat.

Astăzi, Vă exprim întreaga stimă și admiraţie faţă de succesele și performanţele înregistrate pe parcursul anilor, dedicaţia și munca depusă la făurirea viitorului în care trăim – ani și caractere, care denotă alese calităţi sufletești, voinţă puternică, dragoste de viaţă și de ţară.

 

           Vă doresc sănătate și fie ca fiecare zi  din viaţa Dvs. să fie o sărbătoare, așa cum o doriţi!

 

Cu profund respect,

Primarul orașului Iargara

Eugeniu Mutaf