Tu ești cea mai mare creație din acest univers, DRAGĂ FEMEIE  !

            În ajunul Zilei Internaționale a Femeiei, Primăria orașului Iargara și-a propus să aducă un zâmbet pe fețele doamnelor care activează în diferite instituții din localitatea noastră !

Din primele ore ale dimineții, primarul orașului, Dl. Eugeniu Mutaf a înmânat flori colectivul din cadrul Primăriei or. Iargara, profesorilor L.T. „Lucian Blaga”, educătorilor, dădacelor și directorii de grădinițe „Lăstărel” și „Scufița Roșie”, colectivul căminului de cultură și al casei de creație, IMSP Iargara,  colectivelor de doamne din organizațiile din teritoriu precum,  ÎS „Întreprinderea pentru silvicultură Iargara”, Î.S CFM Iargara, S.A. Elevatorul, OP Iargara, și s-a adresat cu un mesaj de felicitare către toate femeile din orașului Iargara:

“Mult stimate Doamne ,

Fie că sunteți Mame sau Surori, Iubite sau Soții, Fiice sau Bunicuțe.

Sunteți ființa cea mai scumpă ce întruchipează căldura, iubirea și frumusețea!

Primăvara iubirii și renașterii ne oferă prilejul de a ne exprima dragostea și recunoștința pentru tot ce faceți pe Pământ!

Fie ca Primăvara, să vă inunde sufletul și inima cu bucurii și parfumul florilor sale, care să vă înfloreacă întregul an cu gânduri frumoase, zâmbete, bucurii și voie bună!”

 

Însă, surprizele frumoase nu se termină aici, mâine, 7 martie 2020, Primăria or. Iargara invită toate doamnele la un spectacol de comedie “Cartierul latin” susținut de actorii de la teatrul B.P. Hasdeu din or. Cahul. Spectacolul se va desfășura în incinta Căminului de Cultură cu începere de la ora 16:00.

 Vă așteptăm cu drag!

Cu respect,
Primarul orașului Iargara

Eugeniu Mutaf