Înverzim orașului natal!

În ultima sătămână a lunii octombrie s-au desfășurat acțiunile de plantare a copacilor în cadrul campaniei „Un Arbore pentru Dăinuirea Noastră”, dedicată Zilei Naționale de Înverzire a Plaiului.

În acest sens, a fost organizată înverzirea spațiului din preajma străzilor D. Cantemir, Negruzzi și Miorița, au fost sădiți arbori de mai multe specii precum: tei, salcâm, stejar, caștan și nuc. Totodată, s-a efectuat și salubrizarea teritoriului pentru a lăsa în urmă un spațiu potrivit pentru odihnă.

Astfel, adresăm sincere mulțumiri directorului Î.S “Întreprinderea pentru Silvicultură Iargara” d-nei Ana Mișcenco , prentru acordarea materialului săditor. Deasemnea exprimăm recunoștința atât  pentru întregul colectiv cât și directorului din cadrul Î.M. Servicii Salubrizare, d-lui. Constantin Gospodinov, colectivului din cadrul Primăriei or. Iargara, copiilor cercului de lupte libere din or. Iargara  precum și locuitorilor străzilor D. Cantemir și  Negruzzi care s-au implicat și au susținut activitățile de plantare și salubrizare a teritoriului.

Cu respect,

Primarul or. Iargara

Eugeniu Mutaf