Cu prilejul Zilei Profesorului, în numele Primăriei orășului Iargara Vă urăm La mulţi ani!

Stimaţi dascăli,

In spatele fiecărui om, bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl – un om cu har și vocație, un sculptor de suflete şi caractere, cel mai bun dintre noi.

Vă mulţumim că ne-aţi călăuzit paşii spre lumina învăţăturii, ne-aţi ajutat să trecem cu mintea dincolo de paginile cărţilor, ne-aţi ocrotit cu căldură părintească şi ne-aţi arătat cum putem descoperi resurse nebănuite în conştiinţa şi în imaginaţia noastră, devenind oameni puternici, realizaţi din punct de vedere personal şi profesional.

Am învăţat cu toţii că a fi învăţător este, prin excelenţă, o vocaţie, nu profesie. Nu poţi fi învăţător fără dragoste pentru copil, fără capacitate de sarificiu în slujba lor, fără înţelepciune, răbdare şi speranţă.

Avem cu toţii conştiinţa faptului că învăţământul reprezintă un nucleu vital al societăţii, cadrele didactice având uriaşa responsabilitate de a forma şi de a educa generaţiile viitoare, în spiritul valorilor culturii naţionale.

Va dorim cât mai multe succese în plan profesional şi vă invităm să construim împreună marile performanțe ale celor mici! Vă urez sănătate şi putere pentru continuarea lucrului pe care-l faceţi cu dăruire.

La multi ani, generaţiilor de profesori şi de elevi deveniţi profesori, care duceţi pe umeri dulcea povară a luminii!

Cu deosebită consideraţie,

Primaria or.  Iargara