Declarație cu privire la recunoașterea conducerii Parlamentului Republicii Moldova și conducerii Guvernului, legal format la 08 iunie 2019.

Din numele meu personal     

     Stimați locuitori ai or. Iargara, dragi prieteni, din numele meu personal, dar și a consilierilor din cadrul Consiliului orășenesc Iargara, simțim necesitatea de a ne exprima susținerea noii majorități Parlamentare, în frunte cu  Președintele Parlamentului, d-na. Zinaida Greceanîi și a Guvernului în frunte cu primul-ministru d-na. Maia Sandu, alcătuit din cetățeni integri și profesioniști, care au capacitatea necesară pentru a scoate statul din captivitate.

În acest sens, ieri, 12 iunie 2019, majoritatea consilierilor din cadrul consiliul orășenesc Iargara au declarat susținerea pentru Guvernul Sandu, și au semnată o declarație cu privire la recunoașterea conducerii Parlamentului Republicii Moldova și conducerii Guvernului, legal format la 08 iunie 2019.

Totodată, facem un apel către toți aleșii locali și funcționarii publici să ne urmeze exemplul și să se implice în procesul de implementare a pachetului de legi pentru dezoligarhizarea instituțiilor statului.

Cu respect,

Primarul orașului Iargara

Eugeniu Mutaf