Utilaj de stingere și pompare nou pentru salvatorii din or. Iargara

La data de 25.01.2018, în cadrul Postului de Salvatori și Pompieri Iargara, s-a produs un eveniment unic, organizat de către primăria Iargara și consiliul local Iargara. La eveniment au participat:

  • Primarul or. Iargara – Eugeniu Mutaf;
  • Șeful secției Situații Excepționale Leova – Dinu Păscăluță;
  • Șeful postului de Salvatori și Pompieri Iargara – Ștefan Ciobotari;
  • Consilier local – Ion Ereșcov;

Postului de Salvatori și Pompieri Iargara i-a fost donată o motopompă nouă cu toate dotările, care va fi instalată pe autospeciala de intervenție la incendii.
De nenumărate ori , pe timpul intervențiilor la lichidarea incendiilor, sau lichidarea consecințelor Situațiilor Excepționale de tip Natural: INUNDAȚII — la efectuarea lucrărilor de pompare a apei din subsolurile clădirilor, etc., se impunea necesitatea dotării Postului de Salvatori și Pompieri Iargara cu acest utilaj.
În numele tuturor locuitorilor orașului Iargara și a consiliul local Iargara, Primarul Eugeniu Mutaf , mulțumește salvatorilor din or. Iargara pentru eforturile uriașe depuse în misiunile de salvare.
Primarul or. Iargara, a menționat că lucrătorii din cadrul Secției Situații Excepționale Leova   și Postului de Salvatori și Pompieri Iargara, “sunt eroii discreți ai vieții noatre de zi cu zi “.